4,6 милиони шишиња шпанско розе продадени како француско вино

Дури до 4,6 милиони шишиња шпанско Розе вино се означени како француски и продадени на француски кафулиња, хотели и ресторани, информира ББЦ. Откритието доаѓа после две годишна истрага од францускиот …

4,6 милиони шишиња шпанско розе продадени како француско вино Прочитај повеќе