Кои се идеални температури за послужување на виното?

Општо земено послужувањето на виното е значајно најмногу поради фактот што правилно послужено вино придонесува за поголемо задоволство при неговото конзумирање. Еден од основните предуслови за послужување на виното е …

Кои се идеални температури за послужување на виното? Прочитај повеќе

Напијте ја „машкоста“: Да не ја разочарате во кревет пијте црвено вино

Еден од најголемите стравови на мажите, посебно на Балканците, е да не се посрамотат пред партнерката во кревет. Поради егото на мажите кои стравуваат за својата „способност“, а и да …

Напијте ја „машкоста“: Да не ја разочарате во кревет пијте црвено вино Прочитај повеќе