Оценките на Роберт Паркер го зголемуваат извозот на македонското вино

Роберт Паркер, најпознатиот светски вински критичар и еднa од највлијателните личности во светот на виното воопшто, и неговиот „Wine Advocate“, објавија нови високи оценки за дури седум врвни вина на …

Оценките на Роберт Паркер го зголемуваат извозот на македонското вино Прочитај повеќе