Чаша вино ги прави жените поубави

Чаша вино прави жените да изгледаат поубаво, но не и втората, се вели во последното британско истражување. Конзумирањето на вино и друг алкохол во мали количини ја прошируваат зеницата на …

Чаша вино ги прави жените поубави Прочитај повеќе