Во Израел ќе се прави вино од времето на Исус

Израелските научници од Универзитетот во Ариел на Западниот Брег на реката Јордан се обидуваат да создадат вино од ерата на Исус. Ова беше објавено од страна на израелската националната телевизија. …

Во Израел ќе се прави вино од времето на Исус Прочитај повеќе