Наместо келнер, побарајте да Ве послужи сомелиер

Со добро јадење оди и добро вино. А како да го одберете најдоброто ќе ви помогне сомелиерот. Исто како и бармените и сомелиерите мора да бидат комуникативни и симпатични луѓе. …

Наместо келнер, побарајте да Ве послужи сомелиер Прочитај повеќе