Најубавите вински пејсажи

Од прекрасната Тоскана, преку долината Напа во Калифорнија, Стеленбош, долината на Рона, Франција, долината Виламет во Орегон, славното бордо Бордо, долината на реката Доро во Португалија, јужниот остров во Нов …

Најубавите вински пејсажи Прочитај повеќе