Фудбал и вино, пасијата на Сер Алекс Фергусон

Фудбалот е неговата најголема љубов, коњите неговата опсесија, а виното неговата страст. Сер Алекс Фергусон едноставно знае како да ужива во виното. Неговата колекција од која неодамна дел се најде …

Фудбал и вино, пасијата на Сер Алекс Фергусон Прочитај повеќе