На диета со чоколадо и вино

Кога некој сака да ослаби, најчесто престанува да ги јаде омилените работи, како на пример чоколадо. А, не требало така. Професор Тим Спектор од King’s College London вели дека тајната …

На диета со чоколадо и вино Прочитај повеќе