50 Години вино во Верона – Винитали

Ексклузивно за www.vinotika.mk од Верона, Дамата сомелиер, Анче Наневска   Верона ја знаеме по најславните несреќни љубовници на светот – Ромео и Џулија, осудени на вечност преку перото на Вилијам …

50 Години вино во Верона – Винитали Прочитај повеќе