Која е дозволената дневна количина на вино?

Лековити својства на виното се познати, но која е вистинската доза која можете да си ја дозволите. Дозволената количина може да варира зависно од полот, возраста, генетските фактори, телесната тежина, …

Која е дозволената дневна количина на вино? Прочитај повеќе