Португалците се рекордери во пиење вино

Јакуб Мариан е еден од последните кој направил истражување колку луѓето во Европа консумираат вино. Покрај тоа, Мариан во истражувањето креиреал и винска мапа на Европа, на која е прикажан …

Португалците се рекордери во пиење вино Прочитај повеќе