Колку љубителите на виното навистина имаат познавање за него?

Љубителите на виното се гордеат со својата способност за разликување на различни сорти, видови, берби, па дури и суптилни нијанси на вкус, кои ги опишуваат како „овошни“ или „земни“ и …

Колку љубителите на виното навистина имаат познавање за него? Прочитај повеќе