Семејната винска приказна на Дудин која стана синоним за вино

Кога семејната дополнителна дејност за зголемување на фамилијарниот буџет ќе прерасне во љубов, тогаш се раѓаат големи љубови кои задолжително носат прекрасни приказни. Ова некако би било увертира за винската …

Семејната винска приказна на Дудин која стана синоним за вино Прочитај повеќе