Вино и даски со мезиња

Во исчекување на Божуле и официјалната промоција на младото вино од новата сезона, се позасилени се интимните дегустации на кои се собираат последните мислења за виното од новата реколта. Ваквите …

Вино и даски со мезиња Прочитај повеќе