Винската страст на Винодонија 2018

Во животот нема случајности е една од моите омилени констатации, а по кој знае кој пат се уверив дека е тоа така на третото издание на Винодонија 2018. На најголемиот …

Винската страст на Винодонија 2018 Прочитај повеќе