Словенската фамилијарна винарија Пуклавец по трет пат на Винодонија

Ниту годинешното издание на Винодонија нема да помине без присуството на странските винарии кои ќе ни ја доловат разликата помеѓу она што го правиме дома и она што е тренд …

Словенската фамилијарна винарија Пуклавец по трет пат на Винодонија Прочитај повеќе