Кралска винска викенд забава со Пикси и Ване во Вила Марија

Сезоната на кралски вински забави надополнети со врвна храна и одлична музика продолжува и овој викенд. Оваа сабота во кралската винарија „Вила Марија“ целовечерно уживање во најголемите светски, балкански и …

Кралска винска викенд забава со Пикси и Ване во Вила Марија Прочитај повеќе