Викенд промоција на млади вина во Попова Кула

Викенд промоциите во Попова Кула продолжуваат со дегустација на младите вина. Оваа сабота и недела, имате ексклузивна можност да пробате 4 чаши младо вино по неверојатна цена од само 50 …

Викенд промоција на млади вина во Попова Кула Прочитај повеќе