Винодонија 2018 ќе заврши со ексклузивна Гала вечера

Винодонија 2018 со големо задоволство Ви најавува, Гала вечера со сет-мени од 5 јадења соодветно спарени со премиум вина. Ексклузивната гала вечера ќе се одржи на 24-ти Ноември во 21:00 …

Винодонија 2018 ќе заврши со ексклузивна Гала вечера Прочитај повеќе