Кралицата Елизабета доби на подарок и проба македонско вино

Кралицата Елизабета Втора пиеше вкусно македонско вино. Таа вчера првпат се сретна со амбасадорката на Република Македонија во Обединетото Кралство, Александра Миовска. Од амбасадорката на подарок доби ексклузивно, висококвалитетно вино …

Кралицата Елизабета доби на подарок и проба македонско вино Прочитај повеќе