Колку време смеете да го држите виното отворено?

Дали смееме да пиеме вино кое е отворено веќе некое време и колку долго може да стои без тапа? Понекогаш планираме да се напиеме вино, а ни останува пола флаша. …

Колку време смеете да го држите виното отворено? Прочитај повеќе