Бовин дел од Винодонија 2018

Винската страст и возбуда која ја носи третото издание на македонскиот вински салон, Винодониа полека се приближува кон својата кулминација. Годинава Ве воведуваме во винскиот настан број еден во земјава …

Бовин дел од Винодонија 2018 Прочитај повеќе