Работилница: Квасецот како дел од создавањето на врвното вино

Иако човекот започнал да прави вино уште пред илјадници години, тајната за како тоа се создава и што всушнот се случува во текот на ферментацијата ја открива многу подоцна, во …

Работилница: Квасецот како дел од создавањето на врвното вино Прочитај повеќе