Во германско село направена елка од 1100 вински шишиња

Во чест на 1100 годишнината од основањето на своето село, жителите на германското село Нордхаим-ам-Маин направија чудесна божиќна елка од 1100 шишиња вино. Шишињата ги држи специјално создадена метална конструкција …

Во германско село направена елка од 1100 вински шишиња Прочитај повеќе