Црвеното вино е добро за забите

На црвеното вино досега му се препишуваа бројни позитивни бенефити врз здравјето, од зајакнување на работата на срцето до намалување на ризикот од шеќерни болести, а ново истражување сугерира дека …

Црвеното вино е добро за забите Прочитај повеќе