По петти пат ќе се избира најдобро младо вино произведено во домашни услови

Здружението на винари од Македонија, петта година по ред, организира натпревар за најдобро младо вино, произведено во домашни услови. Потпретседателот на Здружението со седиште во Кавадарци, Елена Богева потсети дека …

По петти пат ќе се избира најдобро младо вино произведено во домашни услови Прочитај повеќе