Почна пријавувањето за кампот на Реал Мадрид во Македонија

Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид Фондација ќе се реализира од 14 до 18 јануари 2019 во Охрид, на брегот на живописното Охридско езеро, ставајќи ја нашата држава на мапата …

Почна пријавувањето за кампот на Реал Мадрид во Македонија Прочитај повеќе

Градење доверба во несигурни времиња – Сто години на изволте

Довербата се гради на семејното огниште… Во кое време да го сместиме дејствието на оваа наша приказна??? Во кое сакате, господа!!! Секое време, е несигурно време… Тие дојдоа, како и …

Градење доверба во несигурни времиња – Сто години на изволте Прочитај повеќе

Пробајте ги уникатните охридски вина на „Мал Свети Климент“ на Винодонија

Како претставник од охридското виногорје и годинава на Винодонија доаѓа малата бутик винарија Вила и Винарија „Мал Свети Климент“ која го комплетира Охрид како топ туристичко-винска дестинација. Упорниот винар Будимир …

Пробајте ги уникатните охридски вина на „Мал Свети Климент“ на Винодонија Прочитај повеќе