Русија подготвува винска експанзија

Русија планира да извезува свое вино на светскиот пазар и сака да го ограничи увозот на вина на внатрешниот пазар во наредните 5-7 години. Експерти од винскиот сектор заедно со …

Русија подготвува винска експанзија Прочитај повеќе