Македонија со исти мерки ќе и возврати на Хрватска за увозот на вино

Македонските власти бараат решение за проблемот што го направи Хрватска за увоз на македонско вино со воведувањето нетарифни бариери. Во моментот се разговара со хрватските власти за надминување на тој …

Македонија со исти мерки ќе и возврати на Хрватска за увозот на вино Прочитај повеќе