Апидо фарм и vinotika.mk Ве наградуваат со влезници за концертот на Владо Георгиев и Тони Цетински

По повод Свети Трифун и Свети Валентин, аптека Апидо Фарм и специјализираниот портал за вино и вино култура www.vinotika.mk Ве водат на настанот број еден овој февруари, концертот на мега …

Апидо фарм и vinotika.mk Ве наградуваат со влезници за концертот на Владо Георгиев и Тони Цетински Прочитај повеќе

Денес, славите љубов со вино

Без оглед на тоа дали славите Валентајн или Трифун, или ниту едното ниту другото, ќе забележите како денес на сите страни има цитати, мисли, тематски фотки… Факт е – Сакаме …

Денес, славите љубов со вино Прочитај повеќе

Македонците просечно годишно пијат по 2,2 литри вино

Еден Македонец во просек годишно пие по 2,2 литри вино и 0,9 литри ракија,за едно литро помалку од лани -покажаа последните податоци на Државниот завод за статистика. Оттаму пресметуваат дека …

Македонците просечно годишно пијат по 2,2 литри вино Прочитај повеќе