Нов светски тренд, бањање во црвено вино

Постои едно неверојатно искуство што брзо почна да се шири ширум светот, а може да ги спои нашите омилени две нешта – топла бања и црвено вино. Но, и покрај …

Нов светски тренд, бањање во црвено вино Прочитај повеќе