Македонско вино и храна на „Продекспо 2017“ во Москва

Македонија со национален штад ќе се претстави на најголемиот саем за широка потрошувачка во Руската Федерација и во Југоисточна Европа „Продекспо 2017“ што ќе се одржи од 6 до 10 …

Македонско вино и храна на „Продекспо 2017“ во Москва Прочитај повеќе