Расте извозот на вино

Расте извозот на вино. Поволните временски услови минатата година ја направија една од рекордните за винската индустрија во земјава. Податоците на Министерството за земјоделство покажуваат дека извозот на вино во …

Расте извозот на вино Прочитај повеќе