Кавадарци доби бочва како симбол на градот

Кавадаречката локална самоуправа и винарската визба “Тиквеш” вчера попладне поставија голема дрвена бочва на кружниот тек на влезот во градот од кај Росоман. „Се работи за дрвена бочва за вино …

Кавадарци доби бочва како симбол на градот Прочитај повеќе