Во пресрет на Св. Трипун во Виница дегустација на вино и ракија

Со дегустација на вино и ракија започна одбележувањето на традиционалната лозароовоштарска вечер во Виница. Без малку, четири децении лозароовоштарите производите од казаните преточени во вино и ракија ги тестираат за …

Во пресрет на Св. Трипун во Виница дегустација на вино и ракија Прочитај повеќе