Хрватска: Нема бариери за увоз на македонското вино

Не сме вовеле нетарифни бариери за увоз на македонските вина и нема потреба од воведување на контрамерки за хрватските производи, велат за телевизија 24 од хрватската амбасада во Македонија. Тврдат …

Хрватска: Нема бариери за увоз на македонското вино Прочитај повеќе