Хрватска лани извезла 93 тони вино во Србија

Хрватска во текот на првите девет месеци во 2016 година во Србија извезе 93 тони вино во вредност од околу половина милион евра. Во истиот период увозот од Србија бил …

Хрватска лани извезла 93 тони вино во Србија Прочитај повеќе