Демир Капија ќе избира најдобри вино и ракија од домашни производители

Најдобри вина и ракии произведени во домашни услови ќе избира општина Демир Капија во рамките на манифестацијата „Недела на традицијата”, која секоја година се одржува во чест на празникот „Свети …

Демир Капија ќе избира најдобри вино и ракија од домашни производители Прочитај повеќе