Хрватска го усложни увозот на македонско вино

Од 1 јануари во Хрватска е донесен нов правилник за увоз на вино од трети земји со кој се воведоа дополнителни услови, т.н. нетарифни бариери за увоз на вино. Во …

Хрватска го усложни увозот на македонско вино Прочитај повеќе