Познат добитникот на двете влезници за концертот на Тони Цетински и Владо Георгиев

Ви благодариме за големиот интерес и учество во првата наградна игра на www.vinotika.mk и Апидо Фарм Кавадарци. Добитник на двете влезници за ексклузивниот концерт на Тони Цетински и Владо Георгиев …

Познат добитникот на двете влезници за концертот на Тони Цетински и Владо Георгиев Прочитај повеќе

Лозарите не се радуваат за Свети Трифун, студот замрзна 70% од лозовите насади

Екстремно ниските температури кои ја зафатија земјава на почетокот на годината беа погубни за лозовите насади. Ден после Свети Трифун, големиот празник на лозарите, нема радост кај нив. Се жалат …

Лозарите не се радуваат за Свети Трифун, студот замрзна 70% од лозовите насади Прочитај повеќе