Платинест медал за „Барово“ на ВВ „Тиквеш“ од лондонски Декантер

Врвното „тероар“ црвено вино „Барово“ на Винарската визба „Тиквеш“, од бербата 2015-та, е наградено со платинест медал на еден од најмасовните меѓународни вински натпревари – Decanter 2018, кој се одржува …

Платинест медал за „Барово“ на ВВ „Тиквеш“ од лондонски Декантер Прочитај повеќе