Актерите Зоран Љутков и Игор Ангелов дел од Алшар 2018

Приказната за Алшар е примамлива за сите, патеките на Кожув планина исто така, па не е ни чудно што секоја година на манифестацијата „Алшар – Допри го сонцето, дознај ја …

Актерите Зоран Љутков и Игор Ангелов дел од Алшар 2018 Прочитај повеќе