Во живо од АлШар зоната: Дождот нема влијание на забавата

По сончевото претпладне кое им овозможи идеални услови на мотоџиите да продефилираат по фестивалските стази, и вистинско уживање на сите кампери и гости во централната фестивалска зона, попладнето донесе интензивни …

Во живо од АлШар зоната: Дождот нема влијание на забавата Прочитај повеќе

Првиот ден во духот на македонските песни и ора. Денес, втор АлШар ден

Велат во планина, сонот е поубав, посладок, но и ти треба двојно помалку време за да се разбудиш свеж и наспан. Очигледно е така, затоа што по синоќашната, прва фестивалска …

Првиот ден во духот на македонските песни и ора. Денес, втор АлШар ден Прочитај повеќе