ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“ ќе потпишат меморандум за соработка

Директорот на винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“, Ристо Милев и директорот на средното општинско земјоделско и шумарско училиште, Ѓорче Петров, Горан Велков, утре ќе потпишат меморандум за соработка. …

ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“ ќе потпишат меморандум за соработка Прочитај повеќе

Објавена целосната програма за Алшар 2018

Македонија е подготвена за новата Алшар авантура, која и годинава, освен централните настани, ќе донесе и голема забава во фестивалската кампинг зона,   лоцирана во живописното село Мрежичко. Според официјалната програма …

Објавена целосната програма за Алшар 2018 Прочитај повеќе