ВВ „Тиквеш“ ќе ја реинвестира целата добивка од 2017 година

И оваа година нема дивидена за акционерите на компанијата. Добивката која изнесува 570 денари по акција односно 2,5 милиони евра да биде реинвестирана, предлага Управниот одбор на најголемата македонска винарска …

ВВ „Тиквеш“ ќе ја реинвестира целата добивка од 2017 година Прочитај повеќе