Црвеното „барово“ на Тиквеш е новиот фаворит на Дарел Џозеф

На еден од најзначајните специјализирани вински натпревари во Европа, црвеното вино „Барово 2015“ освои највисока награда. Според истакнатиот вински критичар, автор и член на жирито на престижниот меѓународен вински натпревар …

Црвеното „барово“ на Тиквеш е новиот фаворит на Дарел Џозеф Прочитај повеќе