Фантастични организатори кои знаат да се забавуваат

И покрај тоа што организацијата на голем настан како што е „Алшар – Допри го сонцето, дознај ја тајната за настанокот на светот“ знае да биде доста стресна и нервозна, …

Фантастични организатори кои знаат да се забавуваат Прочитај повеќе