Видео: Алшар 2018 – Голема велосипедска тура

Иако Алшар е многу повеќе од рекреативно аутдор велосипедско доживување, сепак целата возбуда и адреналин што ги носат велосипедските патеки се главната причина овој настан од година во година да …

Видео: Алшар 2018 – Голема велосипедска тура Прочитај повеќе