Откријте ја тајната за постанокот на светот и допрете го сонцето

Иако, речиси и да нема Македонец кој не слушнал за рудникот Алшар на планината Кожув во близина на македонско – грчката граница и селото Мајден, до само пред две години …

Откријте ја тајната за постанокот на светот и допрете го сонцето Прочитај повеќе

АД „Гоце Делчев – Тиквеш“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“ потпишаа меморандум за соработка

Директорот на АД „Гоце Делчев – Тиквеш“, Ристо Милев и директорот на средното општинско земјоделско и шумарско училиште, Ѓорче Петров, Горан Велковски, потпишаа меморандум за долгорочна научна, техничка, образовна и …

АД „Гоце Делчев – Тиквеш“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“ потпишаа меморандум за соработка Прочитај повеќе